Kocaeli'de Nizamettin Yay mağdurları bitmiyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde esnaflık yapan ve hayatında hiç Kayseri'ye gitmemiş olan M.M.A. Kayseri Melikgazi'de kırmızı ışık ihlalinden Nizamettin Yay tarafından adına kesilen trafik cezasıyla şok oldu.

banner279
05 Ağustos 2020 Çarşamba 16:09
Kocaeli'de Nizamettin Yay mağdurları bitmiyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde esnaflık yapan ve çiğköfte dükkanı bulunan M.M.A. Kayseri , Melikgazi'de kırmızı ışık ihlali yaptığı için Nizamettin Yay tarfından adına trafik cezası kesilmiş.

Gazetemize açıklamada bulunan M.M.A. benin Kayseriyle hiç bir bağlantım yok ,38 yaşındayım ve yolunu bile bilmem.Eski model bir arabam var buralarda beni idare ediyor,ceza kesildiği günün bir gün öncesi bankada işlem yaptım benzinlikten 50 tl yakıt aldım.Cezanın kesildiği akşam gene İzmit'te gene bankamatikte işlem yaptım.Arabam o kadar iyi bir araba olmadığı için uzun yola çıkmıyorum.Bu arabayla 50 tl'lik yakıt alıp aynı gün Kayseriye gidip gelecek varsa buyursun gelsin.Ayrıca ceza makbuzu içinde Savcılığa itiraz dilekçesi verdim.Şimdi savcılıktan gelecek sonucu bekliyorum dedi.

Yani Nizamettin Yay vakalarının ardı arkası kesilmeden devam etmeye devam ediyor.Bu fahri trafik müfettişi Kocaeli'de bulunan kişilere farklı illerde ceza yazmay devam ediyor.Bu kişi hakkında yüzlerce şikayet dilekçesi ve ceza itirazları hakkında sonuç ne olacak herkes merakla bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut yalçın 05364481500 2020-10-07 14:50:49

Bu or.. evladı bursa da ihlali şerit değiştirme diye ceza tutmuş trafiğin 1v 2 viteste aktığı bir yerde. Bre kahpe karının kancık gızanı senin güvenirliliğini nereden bilcez nam salmışsın türkiyeye.. belkide böyle biri yok haydıyo birileri. O para çoluk çocuğundan anandan babandan eşinden torunundan birinden çıkar inşAllah..

banner287