Kocaeli Gebze SGK Merkez Müdürlüğünde Corona tedbirleri hat safhada

Uğur GENCER/ Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Merkez Müdürlüğü Corona virüsü nedeniyle aldığı sıkı tedbirler vatandaşları ve personelleri mutlu ediyor.

banner279
08 Ekim 2020 Perşembe 16:05
Kocaeli Gebze SGK Merkez Müdürlüğünde Corona tedbirleri hat safhada

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Merkez Müdürlüğü Corona virüsü nedeniyle aldığı sıkı tedbirler vatandaşları ve personelleri mutlu ediyor.  

(SGK) Gebze Merkez Müdürlüğü Korona Virüs Önlemleri kapsamında virüsün yayılmasını önlemek için bankolara şeffaf pleksi siperlik koyularak hizmet vermeye devam ediyor. Tedbir alınması işlem yapan vatandaşların ve personellerin güven içinde olmalarını sağlıyor.

Tedbirler bina girişinde başlıyor

Gebze Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Merkez binası girişinde tedbirler başlıyor.

Bina girişinde güvenlik noktasında maske kuralına uygun olarak takılması istenerek, maskesi olmayan vatandaşlara maske veriliyor. Ateş ölçümü yapılarak dezenfektan giriş kısmından dezenfektan kullandırılarak içeri alınan vatandaşlar işlemlerini gönül rahatlığı ile yapıyorlar.

Binaya girmeden yüzlerde korku girince tebessüm var!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Merkez Müdürlüğü binasına girmeden vatandaşların Corona virüs salgını nedeniyle yüz ifadelerinin korku ve panik içinde olduğu ancak binaya girdiklerinde yüzlerinde tebessüm oluştuğu görüldü.

SGK Gebze Merkez Müdürü Şenlik; Sağlık ordumuza katkıda bulunmak için azami seviyede tedbir aldık

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gebze Merkez Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik Genel Yayın Yönetmenimiz Uğur Gencer’e yaptığı açıklamada “Sigortalı, işveren ve tüm misafirlerimizin sağlığı bizim için her şeyin üstünde. Hem paydaşlarımızın sağlığını korumak hem de sağlık ordumuza katkıda bulunmak için azami seviyede tedbir aldık ve almaya devam ediyoruz.

Aldığımız tedbirler sayesinde Gebze gibi çok yoğun sirkülasyon ve iş hacminin olduğu bir merkezimizde hiçbir sorun yaşamadık. Corona virüs salgının ilk günlerinden beri, önceliğimiz misafirlerimiz ve ekibimizin sağlığı oldu” dedi.

Son Güncelleme: 08.10.2020 19:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280