Kocaeli Gebze’de İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Hikmet Tatoğlu’na emanet edildi

Uğur GENCER/ Eski İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer'in Iğdır İl Gençlik Spor Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan koltuğa spor camiasının ve Gebze’nin sevilen simalarından Hikmet Tatoğlu atandı.

banner279
05 Ekim 2020 Pazartesi 16:39
Kocaeli Gebze’de İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Hikmet Tatoğlu’na emanet edildi

Eski İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer'in Iğdır İl Gençlik Spor Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan koltuğa spor camiasının ve Gebze’nin sevilen simalarından Hikmet Tatoğlu atandı.

Hikmet Tatoğlu'nun Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne asaleten atandığına dair karar Bakanlık tarafından kendisine tevdi edildi.

HİKMET TATOĞLU KİMDİR?

1972 yılında Rize’de dünyaya gelen Hikmet Tatoğlu, 1986 Yılında Rize İkizdere İmam Hatip Ortaokulu’nu bitirdikten sonra 1990 yılında Gebze İmam Hatip Lisesi mezunu olan Hikmet Tatoğlu, Bursa Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi öğretmenliği bölümünde 1998 yılında mezun olduktan sonra Gebze Teknik Üniversitesi Ana Bilim dalında yüksek lisans yaptı. Halen Açıköğretim Fakültesi Adalet bölümünde son sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına da devam ediyor. Hikmet Tatoğlu Buket Tatoğlu ile evli olup bir çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 05.10.2020 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287