Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli Polis Eşleri Derneğinden Çocuklara buz pateni dersi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli Polis Eşleri Derneği işbirliğinde ‘Gözün arkada kalmasın’projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler hız kesmeden sürdürülüyor.

banner279
25 Ekim 2018 Perşembe 22:30
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli Polis Eşleri Derneğinden Çocuklara buz pateni dersi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli Polis Eşleri Derneği işbirliğinde ‘Gözün arkada kalmasın’projesi kapsamında düzenlenen etkinlikler hız kesmeden sürdürülüyor
Gözün Arkada Kalmasın' projesi kapsamında Kocaeli İl Emniyet Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Kocaeli Polis Eşleri Derneği işbirliğinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen Derince Abidin Pak ve İzmit 7.Boru İlköğretim okullarında 4. sınıfta öğrenim gören 30 öğrenciye Derince Olimpik Buz Sporları salonunda 09 Ekim 2018 tarihinden itibaren Salı ve Perşembe günleri 15:00/16:00 saatleri arasında Buz Pateni dersi veriliyor. Asayişten Sorumlu 1. Sınıf İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, Asayiş Şube Müdürü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Ömer Kodal, Kocaeli Polis Eşleri Derneği Başkanı Aliye Denizci ve yönetim kurulunun katılımı ile projenin faaliyeti tanıtıldı. Tanıtım sırasında çocuklarla yakından ilgilenen Polisler daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287