Kocaeli İl Emniyet Müdürü Tipioğlu,çalışmaları denetledi !

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, sorumluluk alanlarında bulunan kontrol noktalarına giderek, yapılan çalışmaları yerinde denetledi 

banner279
30 Mart 2020 Pazartesi 16:31
Kocaeli İl Emniyet Müdürü  Tipioğlu,çalışmaları denetledi !

Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın talimatları ile ülke genelinde şehirlere girişlerde kontrol noktaları kurularak vatandaşların seyahat izin belgeleri ve sağlık durumlarının kontrol edilmesi faaliyetlerine başlandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından toplam 7 noktada kontrol noktası kuruldu. 24 saat esasına göre bu noktalarda kontroller devam ediyor.Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu kontrol noktalarını ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Ekipler ayrıca TEM Otoyolu Uzunçiftlik ve Kuruçeşme turnikelerden il merkezine girişler yasaklandığını bu noktalara alternatif olan Kandıra ve Körfez turnikelerinin sürücülerin mağdur olmamaları için kullanmalarını önemle belirttiler. 
 

Son Güncelleme: 30.03.2020 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287