Kocaeli Körfez Belediyesi eski Başkanı Yunus Pehlivan Vuruldu

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Körfez Belediyesi eski Başkanı Yunus Pehlivan husumetli olduğu Y.E. tarafından tabanca ile ateş edilerek bacağından vuruldu.

banner279
12 Nisan 2017 Çarşamba 22:25
Kocaeli Körfez Belediyesi eski Başkanı Yunus Pehlivan Vuruldu

Yunus Pehlivan

Olay Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otoparkında meydana geldi. Körfez Belediyesi eski Başkanı AK Partili  Yunus Pehlivan ile aralarında husumet bulunan Y.E ile otopark içerisinde tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Y.E. üzerinde taşıdığı tabancayı çıkararak  Yunus Pehlivan'ın bacağına ateş etti. Sol bacağına isabet eden bir kurşunla yaralanan  Yunus Pehlivan yere yığıldı. Y.E. otoparka geldiği 41 SP 145 plakalı otomobili ile olay yerinden kaçtı.

Görgü tanıkları polisi ve 112 Acil'i arayarak olayı haber verdiler. İhbar üzerine Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralanan  Yunus Pehlivan'ı Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdılar.  Yunus Pehlivan tedavi altına alındı.  Polis olay yerinden kaçan Y.E'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 12.04.2017 22:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280