Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde tır dehşet saçtı: 2 yaralı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde kontrolden çıktıktan sonra karşı şeride geçen TIR’ın bir otomobili altına alması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Karamürsel D-130 karayolu İlçe Jandarma Komutanlığı önünde saat 22.00...

banner279
12 Ağustos 2016 Cuma 23:32
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde tır dehşet saçtı: 2 yaralı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde kontrolden çıktıktan sonra karşı şeride geçen TIR’ın bir otomobili altına alması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Karamürsel D-130 karayolu İlçe Jandarma Komutanlığı önünde saat 22.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Karamürsel’de Yalova istikametine seyir halinde olan Burhan D. yönetimindeki 35 CUE 71 plakalı TIR, yağmur sonrası kayganlaşan yolda sürücünün kontrolünden çıkarak önce refüjde bulunan bariyerlere, ardından yolun karşısına geçerek Karamürsel’den İzmit istikametine seyahat etmekte olan Muhterem Y. yönetimindeki 34 MLA 57 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobildeki iki kişi, TIR ile duvar arasında kalan otomobil içerisinde sıkışarak yaralandı.

Kazayı gören sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan D-130 İzmit istikameti araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açılırken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Son Güncelleme: 18.11.2016 05:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287