KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YAHYA KAPTAN POLİKLİNİKLERİNDE FİTOTERAPİ VE OZON TEDAVİLERİ BAŞLADI

Kocaeli Üniversite Hastanesi ne bağlı olan Yahya Kaptan Polikliniğinde fitoterapi ve ozon polliklinikleri faaliye geçirildi.

banner279
28 Ağustos 2020 Cuma 16:26
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YAHYA KAPTAN POLİKLİNİKLERİNDE FİTOTERAPİ VE OZON TEDAVİLERİ BAŞLADI

Kocaeli Üniversite Hastanesi ne bağlı olan Yahya Kaptan Polikliniğinde özellikle onkoloji hastaları başta olmak üzere hastaların bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirmek ve kemoterapi ve radyoterapi sonrası komplikasyonları azaltmak açısından oldukça önemli olan bu tedavi birimleri Kocaeli Üniversitesi Hastanesi bünyesinde açılması Kocaeli'de hastalara verilecek tedavisi açısından önemli bir katkı sağlıyacaktır.

Fitoterapi bitkiler ile tedavi anlamına gelmektedir. Hastalıkları tedavi etmek için insanoğlu çok eski çağlardan beri bitkilerden faydalanmış ancak günümüzde bu bitkilerin yerini bitki ekstreleri almış ve hastalara doğru bitkinin etkili doğru bileşiği yeterli dozda kullanma imkanına ulaşmıştır. Fitoterapi Poliklinik başvuruda bulunan hastalar Uzm.Dr. Beyza Aksu tarafından bütüncül tıp yaklaşımı ile değerlendirilmekte tedavisi planlanmaktadır.

Hastalarımızın bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirmek karaciğerin detoks yapma(toksin atma)kabiliyetini atırmak amacıyla damar yoluyla Glutatyon tedavisi yine üniversitemizin poliklniklerinde uygulanmaktadır. Kocaeli Üniversite Hastanesi ne bağlı olan Yahya Kaptan Polikliniğinde uygulanan ozon tedavisi yurt dışında ve ülkemizde bir çok tıp fakültesi ve devlet hastanesinde faaliyete geçirilen sağlık bakanliği onaylı bir uygulamadır .Damar yolu ile uygulanması ,insan vücudundaki her hücrenin daha iyi oksijelenmesini sağlar bu sebeple ,vücuttaki bir çok hastalıkta yeri vardır. Onkolojik hastalar, Diyabet, Romatit Atrit ,Ortopedi ve Romatoloji de tüm kronik inflamatuar hastalıklar Alzheimer,Parkinson ,Astım ,Koah ,Kronik yorgunluk sendromu,Fibromiyalji görme bozuklukları Kalp damar hastalıkları bazı kullanım alanlarıdır.

Ozon tedavisi eklem içi uygulanarak kıkırdak rejenerasyonu ve ağrı tedavisinde , estetik amaçlı selülit Mezoterapi lipoliz(bölgesel yağlanma azaltma) amcıylada kullanılabilen bir yöntemdir.Yüzdeki aknelerin ve lekelerin tedavisinde yada anti-aging amaçlıda ozondan yararlanılırır. Kocaeli Üniversitesi Hastnesine bağlı olan Yahya Kaptan Polikliğinde güzel hizmetler layıkıla usulüne uygun verilmeye başlanmıştır.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280