Kocaeli Valisi Yavuz, Bağçeşme Namazgah Şehitliği ile Polis Şehitliğini Ziyaret Etti

Hain darbe girişimi 15 Temmuz’un 4.yıl dönümünde Bağçeşme Namazgah Şehitliği ve Polis şehitliği ziyaret edildi. Vali Yavuz program somunda 15 Temmuz ile ilgili açıklama yaparak “15 Temmuz’dan ders çıkarmalı, kimsenin aklını kirayı vermesine müsaade etmemeliyiz” dedi.

banner279
15 Temmuz 2020 Çarşamba 16:55
Kocaeli Valisi Yavuz, Bağçeşme Namazgah Şehitliği ile Polis Şehitliğini Ziyaret Etti

Vali Seddar Yavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı kapsamında şehit yakını, gaziler ve protokol üyeleriyle birlikte Bağçeşme Namazgah Şehitliğini ve Polis Şehitliğini ziyaret etti.  


Şehitliklere yapılan ziyaretlerde Vali Seddar Yavuz’a Deniz Eğitim- Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç Dr. Tahir Büyükakın,  Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu,  İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Osman Aslan,  İl Müftüsü Sinan Cihan, kurum müdürleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık, gazilerimiz ve şehit yakınları eşlik etti.


Vali Seddar Yavuz, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte şehitlerimiz için edilen dualar eşliğinde kabirlerine karanfiller bırakıp, Şehit yakınları ve Gazilerimizle de yakından ilgilenerek bir istekleri olup olmadığını sordu.

Şehitlerimizin kabirlerine yapılan ziyaretler ardından Kur’an-ı Kerim okunarak, tüm şehitlerimiz ve özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde Vatanımız için canlarını seve seve veren Şehitlerimize ve Merhum gazilerimize dualar edildi.

Vali Seddar Yavuz Bağçeşme Polis Şehitliği ziyareti sonrasında yaptığı konuşmalarında; ‘’Türk tarihinin eşi benzeri görülmemiş, devletine ve milletine düşman ve devletini, milletini işgal etmek isteyen, küresel güçlerle iş birliği yapmış ve din kisvesi altına bürünmüş, medeniyetimizin ve inancımızın ne kadar kutsal değeri varsa hepsini kullanmış, tüketmiş, istismar etmiş hain bir girişime karşı aziz milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu küresel işgale ve darbe girişimine karşı çıkmış ve göğsünü mermilere siper etmiştir.”

Bu kalkışmanın  aslında bir iktidar mücadelesi olmadığını vurgulayan Vali Seddar Yavuz; “Bu aslında bir iktidar mücadelesi olmayıp, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve aziz milletimizin bin yıldır sürdürdüğü mücadeleden caydırmak,  bu ülkeyi küreselcilere teslim etmek ve iddiasından vazgeçirmek üzere yola çıkılmış bir işgal hareketidir. Dolayısıyla bu olayı sürekli iktidar mücadelesi olarak algılatan ve anlatanlar aslında darbecilerle bir ölçüde işbirliği yapanlardır. Hedefimiz; aziz Türk milletinin hür ve bağımsız yaşamasıdır. Medeniyet değerleriyle buluşması ve medeniyet iddiamızı sürdürmemizdir. Dolayısıyla 15 Temmuz’u böyle okumak gerekir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287