MHP Kocaeli'de mevcut başkanlar tekrar aday

MHP'de kongre öncesi önemli bir gelişme gerçekleşti. MHP Genel Merkezi, ilçe kongrelerinde 12 ilçe başkanının tekrar aday olması talimatını verdi ve aday listesi yayımlandı.

banner279
11 Ağustos 2020 Salı 14:15
MHP Kocaeli'de mevcut başkanlar tekrar aday


MHP Kocaeli İl Başkanlığı, 12 ilçe başkan adayını belirledi. MHP Genel Merkezi, tek listeli ilçe kongreleri yapacağını ilan etti. Bununla birlikte ikinci adayların başvurusu kabul edilmedi. MHP Kocaeli Teşkilatları, 12 ilçede mevcut adaylarla devam etme kararı aldı ve 12 ilçe başkanının yeniden resmi olarak aday yapıldığı ilan edildi. MHP Kocaeli’den yapılan açıklamada, “13. olağan kurultayının başkan adayları ve listelerini teslim edersek kongrelerimizin tek listeyle gidileceğini belirterek başarılar dilemiştir” denildi. İşte MHP Kocaeli'nde aday listesi;

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287