Milli Eğitim Bakanı Selçuk Deprem Şehitliğini ziyaret etti

Kocaeli’ne gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilk olarak Gölcük- Saraylı 17 Ağustos Deprem Şehitliğini ziyaret etti. 

banner279
17 Ağustos 2020 Pazartesi 14:56
Milli Eğitim Bakanı Selçuk Deprem Şehitliğini ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kocaeli’ne geldi. Şehrimizde birtakım ziyaretlerde bulunacak olan Selçuk, ilk olarak 17 Ağustos 1999 büyük depreminin yıldönümü olmaması sebebiyle Gölcük- Saraylı deprem şehitliğini ziyaret etti. Program Kur’an tilaveti ile başladı ve yapılan duanın ardından Bakan Selçuk alandan ayrıldı.  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe kaymakamları ve yaşanan büyük depremde hayatını kaybeden deprem şehitlerinin birçok yakını gerçekleşen programa katıldı. Vatandaşlar ise depremde hayatını kaybeden yakınlarının mezarları ziyaret ederek dua etti. Mezarların bakımını yapan ve çiçekleri sulayan vatandaşların duygulandığı görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287