Orhan Kütük başkanları ağırladı

Uğur GENCER/ Kocaeli Kamu-Sen İl Başkanı ve Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Orhan Kütük hem başkanları ağırladı hem de TÜRKAV üyeliğini yeniledi.

banner279
16 Ekim 2020 Cuma 23:30
Orhan Kütük başkanları ağırladı

Kocaeli Kamu-Sen İl Başkanı ve Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Orhan Kütük hem başkanları ağırladı hem de TÜRKAV üyeliğini yeniledi.

Kocaeli Kamu-Sen İl Başkanı ve Türk Eğitim-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Orhan Kütük, TÜRKAV Kocaeli Şube Başkanı Oruç Sulusaray ve yönetimini, Türk Büro-Sen Kocaeli Şube Başkanı Cihat Çoban ve Türk Tarım Orman-Sen İl Temsilcimiz Çetin Keskin’i Gebze’de konuk etti.

Kütük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından paylaşarak, Sayın başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ziyaret sırasında Şubat ayı gibi yeni yönetim kurulan, salgın nedeniyle faaliyetleri aksayan TÜRKAV KOCAELİ şubemize üyeliğimizi de yenilemiş olduk hayırlı olsun diyelim dedi.

Son Güncelleme: 16.10.2020 23:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287