Otomobilleri çalan suç makinesi yakalandı!

Kocaeli ve İstanbul’da otomobilleri çalan suç makinesi hırsız, polis ekiplerinin takibi sonucu Sakarya’da yakalanarak gözaltına alındı

banner279
09 Ocak 2021 Cumartesi 15:25
Otomobilleri çalan suç makinesi yakalandı!

Kocaeli ve İstanbul’da otomobilleri çalan suç makinesi hırsız, Sakarya'da yakayı ele verdi. Olay, 28 Aralık tarihinde Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir vatandaşın otomobilinin çalınmasına dair şikayetçi olması üzerine, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Hırsızlığın meydana geldiği adreste inceleme yapan ekipler, olayı gerçekleştiren şahsın Sakarya’nın Akyazı ilçesinde olduğu tespit etti. Bunun üzerine ekipler tarafından belirlenen adrese düzenlenen operasyonda hırsızlık şüphelisi H.İ.U. isimli şahıs, yakalanarak gözaltına alındı.

İSTANBUL'DA DA OTOMOBİL ÇALMIŞ
Gözaltına alınan şüpheli şahıs, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Şahsın buradaki işlemleri sırasında, çoğu hırsızlıktan olan 9 adet suç kaydının olduğu belirlendi. Şahsın 25 Eylül tarihinde İstanbul’da da farklı bir otomobil hırsızlığı olayını gerçekleştirdiği tespit edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan H.İ.U. daha sonra adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287