Oyun konsolu çalan şahıs yakalandı!

Körfez'de bir eve girerek oyun konsolu çalan şahıs, polisin yapmış olduğu çalışmalar sonucu birkaç saat içinde yakalandı. 19 ayrı suçtan sabıkalı T.B tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edildi.

banner279
29 Nisan 2020 Çarşamba 14:16
Oyun konsolu çalan şahıs yakalandı!

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kocaeli Körfez İlçesinde bulunan bir ikamete 27 Nisan 2020 günü hırsız girdi.  Evlerine hırsız girdiğini fark eden ailenin ihbarı üzerine, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu girdiği evden oyun konsolu çalan şahısın  8’i uyuşturucudan olmak üzere, 19 ayrı suç kaydı bulunan T.B isimli kişi olduğu  belirlendi.  Yapılan kimlik tespiti sonrasında, polis ekipleri, gerçekleştirdiği operasyon ile şüpheli T.B’yi olaydan  6 saat sonra  Derince İlçesinde yakalandı. Gözaltına alınan ve İl Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadesi alınan T.B daha sonra adli mercilere sevk edildi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287