Selçuk Fasal emekli oldu

Uğur GENCER/ SEDAŞ Şebeke İşletme Hazırlık Müdürü Selçuk Fasal emekli oldu.

banner279
02 Ağustos 2020 Pazar 23:05
Selçuk Fasal emekli oldu

SEDAŞ Şebeke İşletme Hazırlık Müdürü Selçuk Fasal emekli oldu.

Uzun yıllar SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) işletme de başarıyla çalışan, Gebze’de her kesim tarafından sevilen, muhtarlarla sürekli iletişimde olan Selçuk Fasal’ın emekli edilmesine bir anlam verilemedi.

SEDAŞ’ta 2019 başından beri yaprak dökümleri devam ederken, yeni yönetimin emekliliği gelenlerle yollarını ayırdığı ayrıca son zamanlar da görev değişiklikleri de yaşanan SEDAŞ’ta görevini kabul etmeyenlerin de ücretsiz izine çıkarıldığı iddia ediliyor.

Tecrübeli insanların emekli edilmesinin doğru veya yanlış olduğu önümüzdeki süreçte olumlu, olumsuz yönleriyle etkilerini gösterecektir. Umarız enerjiye yön veren SEDAŞ(Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) yönetimi yeni personellerin görevlendirilmesinde liyakat konusuna dikkat etmiştir. Bunu önümüzdeki süreçte hep birlikte yaşayarak göreceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287