Cami'deki Yardım kutusunu çalmak istedi, cemaatten dayak yedi

Konya’da bir camide toplanan yardım paralarını namaz kılıyormuş gibi yapıp çalmaya çalışan şahıs, cemaatten durumu fark eden bir kişi tarafından dövüldü. HABER 24

banner279
15 Mart 2017 Çarşamba 17:28

Konya’da bir camide toplanan yardım paralarını namaz kılıyormuş gibi yapıp çalmaya çalışan şahıs, cemaatten durumu fark eden bir kişi tarafından dövüldü.

Olay, geçtiğimiz Cuma günü cuma namazında merkez Meram ilçesi Karahüyük Büyük Cami’sinde meydana geldi. Edinen bilgiye göre, cuma namazında camiye bağış için toplanan paraları namaz kılıyormuş gibi yaparak çalmak isteyen şüpheliyi cemaatten Şerafettin Kaya fark edince şahsı tokatlayarak etkisiz hale getirdi. Ne yapacağını şaşıran şüpheli daha sonra ayağa kalkarak camiden hızla uzaklaştı. Bu anlar ise caminin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Şüphelinin daha önce de hırsızlık girişiminde bulunduğunu ileri süren Şerafettin Kaya, paraları çalmak isteyen şüpheliyi "Rocky yumruğu" ile etkisiz hale getirdiğini söyledi.

(İHA)

Son Güncelleme: 15.03.2017 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287