Konya Polisi mühürledi, duvar örüp devam ettiler

Konya polisi, daha önce mühürlediği iş yerinde tuğla örerek tombala oynatmaya devam eden bir kişiyi gözaltına aldı.

banner279
15 Ocak 2017 Pazar 13:14
Konya Polisi mühürledi, duvar örüp devam ettiler

Konya polisi, daha önce mühürlediği iş yerinde tuğla örerek tombala oynatmaya devam eden bir kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi’nde ruhsatsız bir iş yerinde tombala oynandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Bunun üzerine adli makamlardan alınan izinlerle iş yerine operasyon düzenlendi. Baskın için gelen polis, iş yerinin daha önce de tombala oynamak suçundan mühürlediği ve ön girişine tuğlalarla duvar örüldüğünü fark etti. Örülen duvarla ön kısmı gizlenen ve giriş çıkışların arka kapıdan yapıldığını tespit eden ekipler iş yerine girerek 50 kişiyi kumar oynarken suçüstü yakaladı. Yapılan aramada 1 adet tombala makinesi, 80 adet tombala kartı, 550 adet pul, 2 adet el telsizi ile veresiye oyun oynayan oyuncuların borcunu gösteren defter sayfası ele geçirildi. Eğlence merkezlerine hemen arkasında bulunan kumar yerine, gecenin ilerleyen saatlerinde bu eğlence merkezlerinden çıkan müşterilerin ve çalışanların tombala oynamak için geldiği, tombala oynarken suçüstü yapılan kişiler de bu oyunun çok zevkli olduğu için oynadıklarını söylediği öğrenildi.

İş yeri sahibi Mehmet B. "Kumar oynamaya yer ve imkan sağlamak, mühür bozmak" suçlarından gözaltına alınırken, yakalanan 50 kişiye toplam 10 bin 950 lira ceza kesildi.

Son Güncelleme: 15.01.2017 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287