Kurbanlıkların otomobil yolculuğu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde hayvan pazarından satın alınan kurbanlıkların otomobillerle taşınması ilginç görüntüler oluşturdu.

banner279
31 Ağustos 2017 Perşembe 13:37
Kurbanlıkların otomobil yolculuğu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde hayvan pazarından satın alınan kurbanlıkların otomobillerle taşınması ilginç görüntüler oluşturdu.

İlçe merkezinde pazardan küçükbaş kurbanlık alan vatandaşların büyük bölümü, evlerine götürebilmek için ise kendi kullandıkları özel otomobillerini tercih etti. İlçede Kurban Bayramı öncesinde Soğla mevkisindeki kapalı hayvan pazar yerinde günlerdir devam eden yoğunluk gözle görülür şekilde artış gösterdi. Kapalı hayvan pazarına gelen vatandaşlar, sıkı pazarlık yaparak satın aldıkları kurbanlıkları götürecekleri yerlere kendi araçlarının koltuklarında taşıyarak nakletmesi ilginç görüntüler oluşturdu. Bazı vatandaşlar, küçükbaş kurbanlıkları gidecekleri yere nakletmek için üç tekerlekli motorlar ya da nakil işi yapan ticari kamyonetleri tercih ederken, bazıları ise kendi bindikleri özel otomobillerinin arka koltuklarına ya da bagajlarına koydu. Otomobillerin koltuklarında aile fertleri ile birlikte oturarak yolculuk yapan kurbanlıklar yollarda ilginç görüntüler yaşanmasına neden oldu.

Bazı küçükbaş kurbanlıklar inatçılıkları ile yeni sahiplerine zor anlar yaşatırken, yolda yürümek istemeyen kurbanlıklar da bazı vatandaşlar tarafından kucaklarda ya da omuzlara alınarak araçlarının yanına kadar taşındı.

(Ali Rıza Önses /İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2017 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287