Suçüstü yakalandılar!

Konya’da son 20 gün içerisinde 6 farklı hırsızlık olayına karışan şüpheliler, kurulan özel ekip sayesinde 60 bin liralık kablo çalarken suçüstü yakalandı.

banner279
26 Ağustos 2017 Cumartesi 17:06
Suçüstü yakalandılar!

Edinilen bilgiye göre, son 20 gün içerisinde kent merkezinde çeşitli adreslerden hırsızlık ihbarlarını değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri gelen şikayetler üzerine şüphelileri yakalamak için özel bir ekip kurdu. Hırsızlık yapılan adreslerdeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olaylara karışan şüphelilerin Rıdvan K., Ali K., Osman Y., Ali Y., Mustafa G., Ali Yaşar D. ve Bekir D. olduğunu tespit etti. 7 kişi, 5 farklı olaya karıştıktan sonra Rıdvan K., Ali K., Osman Y., tekrar bir hırsızlık planı yaptı ve merkez Karatay ilçesi Büyükaymanas Mahallesi’ndeki, yer altında bulunan kabloların bulunduğu depodan kabloları sökerken Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, şüphelileri suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

Zanlılardan Bekir D., daha önce kesinleşmiş cezası olduğu için cezaevine gönderildi. Diğer 6 kişi sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

(İbrahim Yetkin / İHA)

Son Güncelleme: 26.08.2017 18:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287