Binlerce kitapsever Sancaktepe Kitap Fuarı’nda buluştu

Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen, kitapseverlerle yazar ve şairleri buluşturan Sancaktepe Kitap Fuarı başladı.

banner279
23 Eylül 2017 Cumartesi 15:30

Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen, kitapseverlerle yazar ve şairleri buluşturan Sancaktepe Kitap Fuarı başladı.

Sancaktepe Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Sancaktepe Kitap Fuarı kapılarını açtı. Kent Meydanı’nda açılışı yapılan kitap fuarına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri İsmet Uçma, Ekrem Erdem, Hulusi Şentürk, Hasan Turan, Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da katıldı.

6’ncısı düzenlenen fuarda konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “10 gün kitap fuarımız açık kalacak. İnşallah temenni ediyorum binlerce kitap dostu, kitap okuru burada çok kıymetli eserler ile buluşacak. Bu eserleri hayata geçiren fikri ve zihni zengin olan, kalemi keskin olan yazarlarımızı da okurlarımızı da buluşturmuş olacağız. Kitap okumayı teşvik etmek amaç. Sancaktepe halkı, Sancaktepeli gençler geçtiğimiz yıllarda düzenlemiş olduğumuz kitap fuarında bu güzelliklerin tarafını gördü ve bugün 170 yayın evimizin katılımıyla 10 binlerce eserin sergilendiği kitap fuarımızın açılışını gerçekleştirmiş olduk” dedi.

Açılış sonrası AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve milletvekilleri ile fuarı gezen Belediye Başkanı İsmail Erdem, yazdığı kitabı imzalayarak kitapseverlere verdi.

(Mustafa Biçer/İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287