Künye



Yönetim Kurulu Bşk.Yrd
Azize BATI
[email protected]

Genel Yayın Yönetmeni

Uğur Gencer


Haber Müdür
Engin BATI

Editörler
Metehan Tut

Dış Haberler Editörü
 

Ekonomi Editörü
 

Spor Editörü


 Journalist Yazar
Uğur GENCER

Gece Editörleri &

Video ve Foto Galeri Editörleri
Oğulcan BATI


Yazılım Ekibi
Te Bilişim

Sosyal Medya
Hüseyin GÖZDOLDU

Reklam ve Pazarlama
Uğur Gencer
 

Servis Sağlayıcı
Te Bilişim

Sahibi

Duru Medya Yatırım
HABER24 Medya 

Adres
Mustafa Paşa Mahallesi Şehit Yılmaz Argon Cad. No:42 GEBZE/ KOCAELI

Telefon ve Fax:
(0554) 331 22 16
email:[email protected]

                                                                © TÜM HAKLARI SAKLIDIR
YASAL UYARI: © Copyrigth 2016 haber24.com.tr  tüm hakları saklıdır. Yazılı ve görsel olarak hazırlanmış içeriğin tamamı telif hakları kapsamında haber24.com.tr ’e aittir. Üretilmiş olan her türlü içerik 5846 numaralı telif yasası kapsamında korunmaktadır. Yazı, resim, ses, video gibi içeriklerin kopyalanması veya başka bir kanal aracılığı ile yayına sunulması suç teşkil etmektedir.

                                                                    GİZLİLİK İLKELERİ
Bu metin, gizlilik ilkeleri ile alakalı bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır.haber24.com.tr üzerinden yapacağınız kayıt ve yorum işlemlerinde kişisel bilgileriniz sizin bilginiz dahilinde kayıt altına alınmaktadır. Bu bilgiler yaptığınız yorum veya kayıt işlemleri ile ilgili size gönderilecek bilgilendirme iletilerinde kullanılır. Yasal bir zorunluluk olmadığı sürece bilgileriniz kesinlikle 3. şahıslarla paylaşılmaz.

haber24.com.tr ’deki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Bu tür yönlendirilmiş sayfalar ile ilgili haber24.com.tr,herhangi bir yasal sorumluluk taşımaz. Ziyaretçiler, yönlendirilen sayfanın gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelidir. Bu site basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiştir. Görüş, öneri ve şikayetleriniz ile ilgili iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

                                                                            PRIVACY POLICY
This text has been prepared only for informational purposes about the privacy principles. Your personal information is stored within your consent when you register or make comments on haber24.com.tr.This information derived from the registration and comments will be used for the informational messages to be sent to you.Your information will not be revealed to 3rd Parties unless there is no legal obligation.

External links on haber24.com.tr  are opened on a new page. haber24.com.tr  does not bear any legal liability with such directed pages. The visitors should review the privacy and other policies on the directed pages. This website promised to comply with the press professional principles. You can contact us from contact page about your opinions, suggestions, and complaints.