Otomobil ile işçi servisi çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı. HABER24

banner279
20 Mart 2017 Pazartesi 11:21
Otomobil ile işçi servisi çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 13 kişi de yaralandı.

Kaza, Domaniç ilçe çıkışı Tavşanlı-İnegöl karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İnegöl istikametinden Domaniç ilçe istikametine gitmekte olan Yıldız Doğan idaresindeki 43 UY 240 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Cemal Yılmaz yönetimindeki 34 ZC 2515 plakalı işçi servisi çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Yıldız Doğan olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Osman Küçük ve Hasan Küçük ile diğer araçta bulunan sürücü Cemal Yılmaz ve işçilerden Hacer Saraç, Bülent Çamlıca, Hülya Kabak, Fatma Türk, Süheyla Korkmaz, Fidan Sarı, Besime Oluç, Yasemin Kaymak, Nurgül Yalı, Ersin Erbey ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralıları Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi kaldırıldı. Hafif yaralılar ise Domaniç ilçe Hastanesinde ayakta tedavi edildi.

(Tuna İşleyen / İHA)

Son Güncelleme: 20.03.2017 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280