Berkay dünya evine girdi

Ünlü şarkıcı Berkay, uzun süredir birlikte olduğu Özlem Ada Katipoğlu ile dünya evine girdi. Yazıp bestelediği şarkılar kadar çıkardığı albümlerle beğeni toplayan Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Berkay iki yıldır beraber olduğu...

banner279
31 Ağustos 2016 Çarşamba 09:50
Berkay dünya evine girdi

Ünlü şarkıcı Berkay, uzun süredir birlikte olduğu Özlem Ada Katipoğlu ile dünya evine girdi.
Yazıp bestelediği şarkılar kadar çıkardığı albümlerle beğeni toplayan Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Berkay iki yıldır beraber olduğu model Özlem Ada Katipoğlu ile dün gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Nikah masasında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Berkay, töreninin ardından konser için Antalya’ya uçtu. EXPO 2016 Antalya ‘da konser veren Berkay’ı 7 bine yakın kişi izledi. Bu yıl içinde çıkardığı AraBest adındaki konsept albümüyle farklı bir kitle oluşturan Berkay’ın tüm izleyicilerle birlikte söylediği 10. Yıl Marşı da alkışlandı.

DÜĞÜN TÖRENİ BODRUM’DA OLACAK
Berkay ve Özlem Ada Şahin çifti düğünlerinin ise 5 Eylül’de Bodrum’da yapılacağı açıklandı. Çift, 5 Eylül gecesi yakınlarıyla mutlu günlerini kutlayacak, 6 Eylül sabahı ise kahvaltı ve havuz partisiyle eğlenceyi devam ettirecek. Çiftin düğün organizasyonunun Fulya Terim ve ekibinin organize ettiği belirtildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2016 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287