’Darbe’ tweetinin ardından konserinde de siyasi mesaj verdi

15 Temmuz gecesi FETÖ üyesi bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlara yönelik sokağa çıkın çağrısını hedef alan şarkıcı Halil Sezai, bu kez de elinde içkiyle...

banner279
14 Ağustos 2016 Pazar 16:24

15 Temmuz gecesi FETÖ üyesi bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlara yönelik sokağa çıkın çağrısını hedef alan şarkıcı Halil Sezai, bu kez de elinde içkiyle konserde siyasi mesaj verdi.
Halil Sezai Paracıklıoğlu dün gece Bursa’da bir gece kulübünde elinde içki bardağıyla verdiği konserinde yine siyasi mesajlar verdi. Halil Sezai iki şarkı arasında yaptığı konuşmasında, "Bizim ne suçumuz var ben anlamadım. Yaklaşık 36 senedir yaşıyorum ne bir bilim, ne bir felsefe, ne bir sanat, ne bir spor dalında dünyada herhangi bir şeyde göremedim. Hiçbir şey göremedim ve bundan bıktım artık, sıkıldım, çok sıkıldım. Sizin kendi kendinizi beslediğiniz, riyakarlık yaptığınız, gemiler aldığınız, inanılmaz şekilde orada bir sürü, bir sürü şeyler götürdüğünüz, kayırdığınız, akrabalarınızı koyduğunuz, fark etmez bunun adı AKP, RTE. Hiç fark etmez yani biri birine, biri diğerine, al birini vur ötekisine. Şahsım olarak bundan kusasım var, artık nefret ediyorum" diye konuştu.
Alkolün su gibi aktığı konserde şarkıcının sosyal medyada paylaşılan konuşmalarına tepki yağdı.

HAİN DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA DA TWEET ATMIŞTI
Halil Sezai, hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşları demokrasiye sahip çıkmaları için sokağa davet etmesinin ardından attığı tweetinde, "Bu memlekette polis var, meclis var, yargı var! Millet sokağa çıkıp askerle mi çatışsın? Bu nasıl mantık? Derdiniz ne? Bu nasıl Çağrı" ifadelerini kullanmıştı. Sezai, bir süre sonra bu paylaşımı silmişti.
(İHA)

Son Güncelleme: 15.08.2016 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287