Enrique Iglesias Antalya’yı salladı

Latin ve pop müziğin önde gelen isimlerinden Grammy ödüllü İspanyol sanatçı Enrique Iglesias, Antalya EXPO 2016’da hayranlarıyla buluştu. Iglesias konser bitiminde sosyal medya hesaplarından Türk hayranlarına teşekkür etti.Latin ve pop müziğin...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 11:53
Enrique Iglesias Antalya’yı salladı

Latin ve pop müziğin önde gelen isimlerinden Grammy ödüllü İspanyol sanatçı Enrique Iglesias, Antalya EXPO 2016’da hayranlarıyla buluştu. Iglesias konser bitiminde sosyal medya hesaplarından Türk hayranlarına teşekkür etti.
Latin ve pop müziğin dünyaca ünlü isimlerinden Enrique Iglesias, ’Sex&Love’ turnesi kapsamında Antalya’da EXPO 2016’da hayranlarıyla buluştu. Grammy ve Latin Grammy ödülü sahibi şarkıcı, kır aktivite alanında binlerce hayranına unutulmaz bir konser verdi. Dünya çapında 70 milyondan fazla albümü satılan İspanyol şarkıcı, özellikle seslendirdiği romantik şarkılarla büyüledi.
1995 yılında henüz 20 yaşındayken çıkardığı kendi adını taşıyan albümle müzik piyasasına adım atan İspanyol şarkıcı, aktör, model ve söz yazarı Enrique Iglesias, EXPO 2016 Antalya’yı salladı. Kır Aktivite alanını dolduran yerli yabancı yaklaşık 20 bin hayranına seslenen Iglesias, danslarıyla da büyük alkış aldı.
İlk kez Antalya’da EXPO 2016’da sahne aldığını söyleyen Enrique Iglesias, İngilizce "İyi akşamlar Türkiye" sözleriyle sevenlerini selamladı. Haki yeşil şapkası, kırmızı tişörtü ve siyah pantolonuyla sahneye çıkan Iglesias, sahneyi bir uçtan bir uca dolaşarak hayranlarını selamladı. Iglesias elleriyle kalp yaparak hayranlarına olan sevgisini de ifade etti.

"SOSYAL MEDYADAN ÖNEMLİ PAYLAŞIM"
Ünlü şarkıcı EXPO 2016 Antalya’da gerçekleştirdiği muhteşem konserin ardından sosyal medya hesaplarında konser alanının fotoğrafının da yer aldığı bir paylaşım yaptı. Iglesias paylaşımında, "Türkiye’ye yeniden geldiğim için çok memnunum. Bütün hayranlarıma bu inanılmaz konser için teşekkür ederim. Sizi seviyorum" yazdı.
Enrique Iglesias, bugüne kadar 400’e yakın ödül kazandı. Albümleri dünya çapında 100 milyondan fazla satışa ulaşan sanatçı, "Rhythm Divine", "Bailamos", "Hero", "Tonight", "I like It", "Dirty Dancer", "I’m a Freak" gibi hitlere imza attı. İlk albümü "Enrique Iglesias"ı 1995’te 20 yaşındayken çıkaran sanatçı, İspanyolca şarkılardan oluşan bu albüm çıktıktan üç hafta sonra Altın Plak kazandı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287