Erdal Tosun son yolculuğuna uğurlandı

Trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Erdal Tosun, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Erdal Tosun için ilk tören, yıllarca bünyesinde çalıştığı Beşiktaş Kültür Merkezinde yapıldı. Buradaki törende sanatçı dostları ünlü...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 17:00
Erdal Tosun son yolculuğuna uğurlandı

Trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Erdal Tosun, bugün son yolculuğuna uğurlandı.


Erdal Tosun için ilk tören, yıllarca bünyesinde çalıştığı Beşiktaş Kültür Merkezinde yapıldı. Buradaki törende sanatçı dostları ünlü oyuncuyu anlattı, gözyaşları adeta sel oldu. Ardından cenaze Levent Camiine götürüldü. Tosun için Levent Afet Yolal Camii’nde ikindi namazına müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Törene CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Oktay Kaynarca, Demet Akbağ, Ozan Güven, Burçin Terzioğlu, Ceyhun Yılmaz, Nuri Alço gibi çok sayıda isim katıldı.Erdal Tosun’un naaşı, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda kardeşi Gürdal Tosun’un yanında toprağa verildi.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287