Gülben Ergen: Anlaşmalı ve sessizce bitirdik

Gülben ErgenveErhan Çelik’in iki yıllık evliliği dün görülen duruşmayla resmen sona erdi. Çift, anlaşmalı olarak boşandı.

banner279
07 Aralık 2016 Çarşamba 10:16
Gülben Ergen: Anlaşmalı ve sessizce bitirdik

Küçükçekmece 2. Aile Mahkemesi’ne Gülben Ergen ile Erhan Çelik avukatlarıyla birlikte sabah erkenden geldi. Yarım saat süren duruşmada hâkim, taraflara boşanma konusunda ısrarlı olup olmadıklarını sordu.

Ergen ile Çelik, boşanma konusunda anlaştıklarını ve herhangi bir maddi-manevi tazminat, nafaka ve mal rejimine dayalı alacak taleplerinin olmadığını bildirdi. Ergen “Boşanmak istiyorum” derken, Çelik de “Ben de boşanmak istiyorum” dedi. Hâkim, tarafların anlaşmalı olarak boşanmalarına karar verdi.

Gülben Ergen, duruşmanın ardından “Karşılıklı oturup konuşmuş, ayrılmaya karar vermiştik. Duruşmaya ikimiz de gittik. Anlaşmalı olarak ve sessizce bitirdik. Bizim için güzel bitti” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287