Şahan Gökbakar’dan oğluna duygusal mesaj

Şahan Gökbakar’ın oğlu Efe 1 yaşına bastı. Ünlü komedyen de bu anlamlı gün dolayısıyla duygusal bir yazı kalem aldı.Oğlu Efe’nin ilk doğum günü fotoğraflarından oluşan bir kolajı paylaşan ve duygusal bir açıklama yapan Gökbakar,...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 10:43
Şahan Gökbakar’dan oğluna duygusal mesaj
Şahan Gökbakar’ın oğlu Efe 1 yaşına bastı. Ünlü komedyen de bu anlamlı gün dolayısıyla duygusal bir yazı kalem aldı.
Oğlu Efe’nin ilk doğum günü fotoğraflarından oluşan bir kolajı paylaşan ve duygusal bir açıklama yapan Gökbakar, oğluna ve eşine teşekkür etti. İşte o açıklama:
“Bizim Efe 1 yaşına bastı... Zamanın hızla aktığının kanıtı. Her anımızın keyfini çıkartıyoruz biz aile olarak. Siz de öyle yapın lütfen. Şükrediyoruz her halimize... Sağlık, huzur ve mutlu bir yuva daha ötesi yok...... İyi ki doğdun oğlum, beni baba, değerli eşimi de anne yaptın. Bizi aile yaptın. Annen zaten hamarattı, onu 100’le çarptın. Şu masaya şu hazırlığa baksana...Pastanı bile annen yaptı elleriyle... Balonları ben şişirdim oğlum, lütfeen. İyi bakıyor sana, şanslısın. Bana gelince..İnsanlığıma insanlık, adamlığıma adamlık, erkekliğime erkeklik kattın.Yüreğimdeki ışıkları yaktın...Annen ve ben seni çok seviyoruz.. Nice mutlu yaşların olsun evladım... İyi ki varsın.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287