Ünlü Sanatçı Zara Down Sendromlu Emrah İle Düet Yaptı

İstanbul Üsküdar’da down sendromlu insanların işletmiş olduğu kafede çalışan Emrah Kuru’ ünlü sanatçı Zara ile tanışma hayali sonunda gerçekleşti. 

banner279
21 Eylül 2017 Perşembe 17:22

İstanbul Üsküdar’da down sendromlu insanların işletmiş olduğu kafede çalışan Emrah Kuru’ ünlü sanatçı Zara ile tanışma hayali sonunda gerçekleşti. 

Down sendromlu Emrah, ünlü sanatçıyla düet yaptı. 

Bir gazetecinin yapmış olduğu haberde ünlü sanatçı Zara’ya seslenen down sendromlu Emrah Kuru’nun istedi ünlü sanatçı Zara ise duruma tepkisiz kalmayıp.

Üsküdar Belediyesi’nin desteği ile açılan Down Sendromlu insanların İşletmiş olduğu Türkiye’nin en özel mekânlarından olan Tebessüm Kahvesinde Emrah Kuru ile bir araya gelen Zara birlikte düet yaptı.

Emrah Kuru’yu ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Zara, özel bir kişi tarafından çok sevildiğinden ve beklenildiğinden dolayı kendisinin çok şanslı olduğunu açıkladı. 

Emrah’ın çok akıllı ve kibar bir beyefendi olduğunu söyleyen Zara, "Tebessüm Kahve artık benim bir ailem, burada ki bütün arkadaşlarım çok değerli, çok tatlı, onlarla tanıştığım için çok mutluyum. 

Üsküdar Belediyesinin bu şahane hizmeti için çok teşekkür ediyorum. Bu şahane insanları hem bizimle buluşturmuş oldular hem onlarla tanışma fırsatı bulmuş olduk. 

Ayrıca bu özel mekanda çalışan kardeşlerimizden birinin doğum günü nice senelere diyoruz, mutlu seneler diyoruz. 

Çok güzel bir ortamdayız, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

ALLAH BİN DEFA RAZI OLSUN

Down sendromlu Emrah Kuru, "Çok mutluyum çok heyecanlıyım. Zara’ya beni ziyarete geldiği için çok teşekkür ediyorum, Allah bin defa razı olsun. Tebessüm kahvesinin bir ayrıcalığı daha olmuş oldu. 

Ben Zara’nın tüm türkülerini biliyorum kendisi ile birlikte şarkı söylemek, düet yapmak senelerdir hep hayallerimi süslüyordu. 

Hayatım her yerinde Zara vardı var olmaya devam edecek.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, "Zara hanımın sosyal sorumluk adı altına bu güzel hareketi için kendilerine çok teşekkür ediyorum. 

Emrah’senelerdir kurmuş olduğu hayaline tepkisiz kalmadığı için. Zaten kendisi Zeynep Kamil’li, Üsküdar onun için vazgeçilmez bir yer. Yoğun program ve konserlerine rağmen Tebessüm Kahve’mize gelip Emrah’ın hayalini gerçekleştirdiği için kendisine tekrar teşekkür ediyorum.

Öte taraf, ünlü sanatçı Down Sendromlu Emrah Kuru’yu ziyareti sosyal medyada çok ses getirdi. Sosyal medya kullanıcıları Zara’nın bu güzel hareketi için kendisini mesaj yağmuruna tuttu.

(İHA)

Son Güncelleme: 21.09.2017 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287