’Evet’ standına çirkin saldırı

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı tarafından kurulan ‘evet’ standına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sprey boyayla ‘hayır’ yazıldı.

banner279
28 Mart 2017 Salı 12:56
’Evet’ standına çirkin saldırı

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı tarafından kurulan ‘evetstandına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sprey boyayla ‘hayır’ yazıldı.

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Topçuasım Mahallesi’ndeki Hacı Yahya Camiinin önüne 10 gün önce AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı tarafından kurulan ‘evet’ standına dün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sprey boyayla ‘hayır’ yazıldı. Sabah standa gelen AK Parti’liler emniyete durumu bildirerek gerekli işlemleri başlattı. ‘Evet’ yazılarının sprey boyayla kapatılarak ‘hayır’ yazıldığı standa gelen AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve partililer olayı kınadıklarını ve aynı hassasiyeti ‘hayır’ kampanyası yürüten muhalefetten de beklediklerini söyledi.

Son 10 günden bu yana 6 çadırla Manisa’da yürüttükleri referandum çalışmalarında dün akşam bir saldırı olduğunu ve Hacı Yahya Camii önündeki standa ‘hayır’ söylemlerinin sprey boyalarla yazıldığını dile getiren İkinci, “Yapan kimdir bilmiyoruz, içimizdeki Hollandalılar mıdır acaba bunu yapan. Bu demokrasi mücadelemizi Yunusemre ilçemizde Yunus Emre’nin ruhuna uygun kardeşlik içerisinde yürütmekten yanayız. Bunu yapan arkadaşımız veya bunu yapan ekip kimse buradan sesleniyorum; Böyle şeylere gerek yok. Yunusemre kardeşlik şehri. Bizler yan yana da yapabiliriz. Varsa çadırları getirsinler yanımıza kursunlar hiç önemli değil. Biz bu milletin kararını hem şimdi hem sonra razıyız. Bunu yapanları kınıyoruz. Gerekli kınamayı Manisa’da ‘hayır’ı savunan muhalefetteki arkadaşlarımıza, CHP milletvekillerimize, muhalefette olan değerli büyüklerimiz ve arkadaşlarımızdan da aynı hassasiyeti bekliyoruz. Yunusemre’deki bu kardeşliğimize bir zeval gelmesini istemiyoruz. Barış içerisinde bir referandum süreci götürmek istiyoruz. Bu kınamayı tüm kesimlerden de bekliyorum” diye konuştu.

"EMNİYETE GEREKLİ ŞİKAYETLERDE BULUNDUK"

Yapılan çirkin saldırıyla ilgili gerekli şikayetlerin yapıldığını kaydeden İkinci, şunları söyledi:“Emniyete gerekli şikayetlerde bulunduk. Zaten MOBESE kameraları da var burada. Bunu yapan arkadaş kamerayı hesaplayamamış. Herhalde kameralardan çıkacaktır bugün yarın. İnce bir işçilik

yapmışlar ama ince ruhlu birisi olmadığı kesin bunu yapan arkadaşımızın. Biz Yunusemreliler olarak ince ruhlu insanlarız. O yüzden bunu tüm teşkilat olarak kınıyoruz.”

HABER24

Son Güncelleme: 28.03.2017 12:59
Anahtar Kelimeler:
ManisaEVETSTAND
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287