İçişleri Bakanı Soylu Mardin’de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, temaslarda bulunmak üzere Mardin’e geldi. Dün Diyarbakır’da bir dizi temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, buradaki incelemelerin ardından Mardin’e geçti. Özel uçakla saat 09.50’de Mardin...

banner279
04 Aralık 2016 Pazar 11:52
İçişleri Bakanı Soylu Mardin’de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, temaslarda bulunmak üzere Mardin’e geldi.
Dün Diyarbakır’da bir dizi temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, buradaki incelemelerin ardından Mardin’e geçti. Özel uçakla saat 09.50’de Mardin Havaalanına inen Bakan Soylu’yu Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin milletvekilleri Orhan Miroğlu ile Ceyda Bölünmez Çankırı ve il protokolü karşıladı.
Soylu, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve beraberindeki heyetle özel bir otelde verilen kahvaltıya katıldı. Bakan Soylu’nun kahvaltı sonrası Mardin Valiliği’ne geçerek kent hakkında Vali Yaman’dan brifing alması bekleniyor.
 

Son Güncelleme: 04.12.2016 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280