Genç polis kaza kurşunuyla hayatını kaybetti

Mersin’de görevli polis memuru genç, kendisi gibi polis olan kız kardeşinin tabancasından çıkan kaza kurşunuyla hayatını kaybetti.HABER24

banner279
22 Mart 2017 Çarşamba 18:59
Genç polis kaza kurşunuyla hayatını kaybetti

Mersin’de görevli polis memuru genç, kendisi gibi polis olan kız kardeşinin tabancasından çıkan kaza kurşunuyla hayatını kaybetti.

Olay, polis memuru Tuğçe İ.’nin (27) merkez Mezitli ilçesi Yeni Mahalledeki evinde meydana geldi. İddiaya göre, mesai bitimi meslektaşı G.B. ile birlikte eve gelen Tuğçe İ., Adana Emniyet Müdürlüğüne atanan ve misafir olarak yanında bulunun polis memuru kız kardeşi M.İ. ile bir süre sohbet etti. Tuğçe İ., sohbet sırasında tabancasını temizleyen kız kardeşinin silahından çıkan kaza kurşunu ile ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Tuğçe İ. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

(İHA)

Son Güncelleme: 22.03.2017 21:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280