Mersin’de Minik kedinin zor anları

Mersin’de wc matik’e kafasını sıkıştıran minik kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bırakıldıktan sonra itfaiye aracının altına girerek, ekiplere zor anlar yaşatan yavru kedi buradan da ekiplerin çalışması sonucunda çıkartılarak...

banner279
22 Kasım 2016 Salı 15:07

Mersin’de wc matik’e kafasını sıkıştıran minik kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bırakıldıktan sonra itfaiye aracının altına girerek, ekiplere zor anlar yaşatan yavru kedi buradan da ekiplerin çalışması sonucunda çıkartılarak sokağa salındı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de bulunan Toros Devlet Hastanesi karşısında bir kedi, kafasını wc matik’e sıkıştırdı. Bu sırada görevden dönen Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, kedinin zor anlar yaşadığını fark etti. Kediyi alarak İtfaiye Daire Başkanlığı’na götüren ekipler, burada kedinin kafasındaki wc matik’i keserek kediyi kurtardı. Kurtarılmasının ardından bırakılan kedi bu seferde itfaiye aracının altına girerek, ekiplere zor anlar yaşattı. Kedi buradan da ekiplerin çalışması sonucunda çıkartılarak, sokağa bırakıldı.
 

Son Güncelleme: 22.11.2016 15:29
Anahtar Kelimeler:
MersinItfaiyeKedi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287