Polis'e bombalı saldırıyı kim düzenledi?

Mersin'in Yenişehir mahallesi Okan Merzeci bulvarında polis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada yaralılar olduğu bildirildi.

banner279
17 Ekim 2017 Salı 17:56
Polis'e bombalı saldırıyı kim düzenledi?

Mersin'den son dakika haberi geldi. Mersin'in Yenişehir mahallesi Okan Merzeci bulvarında polis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada yaralılar olduğu bildirildi.
Mersin kent merkezinde, mesai çıkışında polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi.Bugün saat 17.20 sıralarında merkez Yenişehir İlçesi’nde bulunan Okan Merzeci Bulvarı’nda, polis servis aracının geçişi sırasında  çöp konteynırında patlama meydana geldi.Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sonrası panik yaşandı. Çok sayıda yaralıların olduğu belirtilirken, olay yerine  polis, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi.
 

Son Güncelleme: 17.10.2017 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287