Yaşlı kadının evinden 4 kamyon çöp çıktı

Mersin’de emekli eczacı olan yaşlı bir kadının evinden, 4 kamyon dolusu çöp çıktı.

banner279
25 Nisan 2017 Salı 11:48
Yaşlı kadının evinden 4 kamyon çöp çıktı

Mersin’de emekli eczacı olan yaşlı bir kadının evinden, 4 kamyon dolusu çöp çıktı.

Mahalle sakinlerinin şikayetini değerlendiren Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle 5315 Sokak’taki emekli eczacı A.A. adlı kadına ait iki katlı binada yaptığı incelemede, içi çöp dolu çuvallar, sokaklardan toplanmış küflü ve paslı eşyalar ile poşet ve kağıttan oluşan çöp yığınlarıyla karşılaştı. Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yapılan ortak çalışmada evdeki atıklar ve çöp yığınları temizlendi. Evden yaklaşık 4 kamyon dolusu çöp çıkarılırken, bina Büyükşehir Belediyesi tarafından haşereye karşı ilaçlandı. Aynı kadına ait evden daha önce de birçok kez çöp çıkarıldığı belirtildi.

Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu ve vatandaşların çöp ev ve benzeri şikayetlerini bildirebileceklerini söyledi.

HABER24

Son Güncelleme: 25.04.2017 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287