9 günlük bebeğini 4 bin liraya sattı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan ve kendisini terk eden imam nikahlı eşinden hamile kalan 45 yaşındaki kadın, bakamayacağı gerekçesiyle 9 günlük bebeğini bir çifte 4 bin liraya sattı. HABER24

banner279
22 Mart 2017 Çarşamba 17:42
9 günlük bebeğini 4 bin liraya sattı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan ve kendisini terk eden imam nikahlı eşinden hamile kalan 45 yaşındaki kadın, bakamayacağı gerekçesiyle 9 günlük bebeğini bir çifte 4 bin liraya sattı.

İddialara göre, Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan ve kendisini terk eden imam nikahlı eşinden hamile kalan 45 yaşındaki G.C. 25 gün önce bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Anne G.G. çocuğuna bakamayacağı gerekçesi ile bebek 9 günlük iken Ü.K. (45) ve N.Ç. (43) isimli iki kadının yardımı ile Menteşe ilçesinde yaşayan D.K. (35), Z.K. (39) isimli çifte 4 bin liraya sattı.

‘Fatma Gül’ ismi verilen küçük bebek rahatsızlanınca D.K. ve Z.K. çifti tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürdü. Hastanede yapılan ilk kontrolde 25 günlük bebeğin solunum yetmezliği çektiği tespit edilirken, doktorlar bebeğin ayak topuğunda morluk bulunduğu ve bebeğin darp edilmiş olabileceğini düşünerek durumu polise bildirdi.

Bunun üzerine çalışma başlatan Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 25 günlük bebeğin D.K. ve Z.K. çiftine 4 bin lira karşılığında satıldığını tespit etti. Gerçeğin ortaya çıkması üzerine bebeğin gerçek annesi G.C., bebeğin satılmasında aracılık eden Ü.K. ve N.Ç. ile bebeği satın alan D.K. ve eşi Z.K. polis tarafından gözaltına alındı.

Polis tarafından ifadeleri alınan zanlılar kasten yaralama, çocuğun kaçırılması ve alıkoymak suçlaması ile hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.

(Bekir Tosun/İHA)

Son Güncelleme: 22.03.2017 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287