Muş’ta gençlerden polise çorba ikramı

Muş’un Malazgirt ilçesinde gençler, soğuk havada yol kontrolü yapan polise sıcak çorba ve pide ikramında bulundu.Malazgirt-Bulanık karayolları üzerindeki kontrol noktalarında görev yapan özel harekat ile diğer şubelerdeki görevli polislerle...

banner279
03 Aralık 2016 Cumartesi 10:50
Muş’ta gençlerden polise çorba ikramı

Muş’un Malazgirt ilçesinde gençler, soğuk havada yol kontrolü yapan polise sıcak çorba ve pide ikramında bulundu.


Malazgirt-Bulanık karayolları üzerindeki kontrol noktalarında görev yapan özel harekat ile diğer şubelerdeki görevli polislerle bir araya gelen Malazgirtli gençler, nöbet tutan polislere çorba ve sıcak pide ikram ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bölgenin zorlu şartları ve soğuk havaya rağmen vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamaya çalışan güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirten Malazgirtli gençlerden Abdullah Said Gönültaş, herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini söyledi.

"SOĞUK HAVALARDA GÜVENLİĞİMİZİ SAĞLAYAN POLİSLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAMALIYIZ"
Polis ve askerlerin hiçbir zaman yalnız bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Gönültaş, "Her türlü olumsuz şartlarda bile güvenliğimizi sağlayan polislerimizi yalnız bırakmamalıyız. Bu nedenle bu soğuk gecede onlara sıcak bir çorba ikramımız olsun istedik. Nasip olursa noktaları gezecek ve bütün polis arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Malazgirt halkı olarak her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek istedik" dedi.
Malazgirtli gençler, daha sonra ilçede görev yapan tüm polislere öğretmenevinde ev yemeklerinden oluşan börek, sarma, içli köfte ve pide ikramında bulundu.
Öğretmen evindeki dayanışma yemeğine katılan Malazgirt Emniyet Müdürü Ömer Akpınar ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, dayanışma yemeğini tertipleyen gençlere teşekkür ettiler.
Yemekten sonra kısa bir konuşma yapan ilçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, "Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Herkes bunu iyi bilsin ki biz polisler, her daim vatandaşımızın birliği beraberliği için gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bu dayanışma yemeğini düzenleyen Malazgirtli genç kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile hep beraberiz. Bu ülkede birlik ve beraberliği bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 03.12.2016 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287