Nevşehir,Kapadokya’da balonlar sert iniş yaptı: 49 yaralı

HABER 24 Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da sabah saatlerinde havalanan sıcak hava balonları, aniden çıkan rüzgar sebebiyle zor anlar yaşadı. Balonlar sert iniş yapmak zorunda kalırken, içlerindeki 49 turist de yaralandı.

banner279
14 Mart 2017 Salı 11:26
Nevşehir,Kapadokya’da balonlar sert iniş yaptı: 49 yaralı

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da sabah saatlerinde havalanan sıcak hava balonları, aniden çıkan rüzgar sebebiyle zor anlar yaşadı. Balonlar sert iniş yapmak zorunda kalırken, içlerindeki 49 turist de yaralandı.

8 firmaya ait olduğu öğrenilen balonların sert iniş yapması sonrasında 49 turist yaralanırken, yaralılara ilk müdahaleleri olay yerine giden sağlık ekipleri yaptı. Özel Kapadokya Hastanesinde 12 turistin tedavi gördüğünü söyleyen Başhekim Dr. Fatih Yakut yaralıların durumlarının iyi olduğun söyledi. Yakut, “Hastanemizde şuanda 12 yaralımız var. 3 tanesinin şuanda çeşitli yerlerinde kırıkları var. Diğerleri sert inişe bağlı olarak ufak tefek ağrıları var. Onun dışında herhangi bir hayati tehlikesi olan yaralı bulunmamaktadır” dedi.

Kapadokya’da balonların sert iniş yapması sonrasında Nevşehir Devlet Hastanesinde 32, Kapadokya Hastanesinde 12 ve Versa Hastanesinde 5 turistin tedavi altına alındığı öğrenildi.

(Coşkun Sağlamdin - Şerif Taşar / İHA)

Son Güncelleme: 14.03.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287