Bir annenin evlat acısı: "Oğlum gitti, bir daha dönmeyecek"

Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit düşen Uzman Çavuş Ramazan Karaca’nın Osmaniye’deki evinde yas var. Acılı anne, "Oğlum nereye gittin oğlum, biz sensiz ne yaparız oğlum. Oğlum gitti, bir daha dönmeyecek oğlum" diyerek ağıt yaktı.Osmaniye...

banner279
23 Aralık 2016 Cuma 19:54
Bir annenin evlat acısı: "Oğlum gitti, bir daha dönmeyecek"

Bir annenin evlat acısı: "Oğlum gitti, bir daha dönmeyecek"

Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit düşen Uzman Çavuş Ramazan Karaca’nın Osmaniye’deki evinde yas var. Acılı anne, "Oğlum nereye gittin oğlum, biz sensiz ne yaparız oğlum. Oğlum gitti, bir daha dönmeyecek oğlum" diyerek ağıt yaktı.
Osmaniye Garnizon Komutanlığında görevli iken geçici görevle Fırat Kalkanı Harekatı’na katılan Uzman Çavuş Karaca’nın, şehit olduğu haberi İstiklal Mahallesi’nde yaşayan eşi Gülnaz Tan Karaca ve annesi Sevim Karaca’ya askeri yetkililer ve sağlık ekipleri tarafından verildi.
Acı haberi alan şehidin eşi ve annesi fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne Sevim Karaca, "Oğlum nereye gittin oğlum, biz sensiz ne yaparız oğlum. Oğlum gitti, bir daha dönmeyecek oğlum" diyerek ağıt yaktı.Evin tek çocuğu olduğu öğrenilen 1 çocuk babası Karaca’nın evinin bulunduğu sokağa taziye çadırı kurulurken şehidin evine Türk bayrağı asıldı.Türk Silahlı Kuvvetlerinin desteğiyle Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Suriye’nin kuzeyinde yürütülen operasyonlar esnasında El Bab bölgesinde, 14 asker şehit olmuştu.Şehidin cenaze töreninin Kırşehir’in Mucur ilçesinde düzenleneceği öğrenildi.
 

Son Güncelleme: 23.12.2016 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287