Şehit annesi: Son bir defa koklamak isterdim

Kayseri’deki terör saldırısında şehit olan Piyade Onbaşı Mustafa Cihan’ın cenazesi memleketi Osmaniye’de toprağa verildi. Şehidin annesi Yasemin Cihan, "Son bir defa koklamak isterdim, şehit oldu" diyerek gözyaşı döktü.Terhisine 1...

banner279
18 Aralık 2016 Pazar 16:14
Şehit annesi: Son bir defa koklamak isterdim

''Son Bir Defa Koklamak İsterdim,Şehit Oldu''

Kayseri’deki terör saldırısında şehit olan Piyade Onbaşı Mustafa Cihan’ın cenazesi memleketi Osmaniye’de toprağa verildi. Şehidin annesi Yasemin Cihan, "Son bir defa koklamak isterdim, şehit oldu" diyerek gözyaşı döktü.
Terhisine 1 ay kala şehit olan Piyade Onbaşı Mustafa Cihan’ın (23) Türk bayrağına sarılı naaşı, Adana’dan karayoluyla Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesine bağlı Karayiğitli köyüne getirildi. Şehit annesi, babası ve kardeşi tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Sakinleştirici yapılan anne Yasemin Cihan (42), bir süre ambulansta bekletildi. Şehit annesi, kendisini teskin edenlere, "Son bir defa koklamak isterdim, şehit oldu" dedi. Baba Muhterem (45) ile 15 yaşındaki oğlu Osman Cihan’ın ise metanetli oldukları gözlendi. Taziye evinde sık sık tekbirler getirildi.Helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, köy ilkokulu bahçesindeki tören alanına götürüldü. Törene Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak da katıldı. Kaynak, şehidin babasına başsağlığı diledi. Cenaze namazının kılınmasının ardından şehidin cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi.
 

Son Güncelleme: 18.12.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287