Türk otomotiv sanayisi vites büyüttü

TAYSAD Başkan Yardımcısı İnci, sektöre yönelik bir riskin olmadığını belirterek, 'Yatırımlarımız meyve vermeye başladı. Artık vites büyütüyor, ortaklarımızla birlikte yeni yatırımlarımızı sürdürüyoruz.' dedi.

banner279
16 Eylül 2016 Cuma 16:13
Türk otomotiv sanayisi vites büyüttü

Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) yöneticileri, Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen "Automechanika Fuarı" kapsamında yerli ve yabancı basın mensuplarıyla bir araya geldi
.
Toplantıda Türkiye'nin Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik ve Frankfurt Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi Gülay Babadoğan Tarakcıoğlu da hazır bulundu.
Toplantıda bir konuşma yapan TAYSAD Başkan Yardımcısı Perihan İnci, 15 Temmuz darbe girişimine rağmen Türkiye'de sanayi sektörünün büyümeyi sürdürdüğünü ve Türk otomotiv sanayisinin de yatırımlara tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287