''ölürsem tek sorumlusu benim''

Solunum cihazına bağlı olarak yaşayan, Gülselime Akkuş ( 24 ) vatan sevdalısı ve Cumhurbaşkanına olan sevgisi nedeniyle,  Referandumda oyunu kullanmak için ''ölürsem tek sorumlusu benim'' diye kağıt imzaladı. Haber41

banner279
17 Nisan 2017 Pazartesi 19:46
''ölürsem tek sorumlusu benim''

http://www.haber41.com.tr

Gülselime Akkuş ''ölürsem tek sorumlusu benim''

Solunum cihazına bağlı olarak yaşayan, Gülselime Akkuş ( 24 ) vatan sevdalısı ve Cumhurbaşkanına olan sevgisi nedeniyle,  Referandumda oyunu kullanmak için ''ölürsem tek sorumlusu benim'' diye kağıt imzaladı.  

Ölüm bana vız gelir. Oyumu kullanmaya gideceğim.dedi ve  oyunu kullanmaya ambulansla gitti.

 Geçen seçimde gitmedim,  bu secimde oyumu mutlaka kullanacağım ucunda ölün olsa dahi  ben de oyumu kullanacağım.Dedi.

''ölürsem tek sorumlusu benim'' 

Gülselime Akkuş (24) sağlık durumunun iyi olmamasından dolayı, Ailesi ve sağlık ekipleri tarafından oy kullanmasının sakıncalı olduğunun belirtmesi üzerine, ben'' oyumu kullanacağın  buna kimse engel olamaz'' dediği öğrenilirken, Kocaeli Büyükşehir belediyesi hasta nakil aracıyla oyunu kullanmaya gitmeden önce yolda başıma bir şey gelirse  isteyerek ve gönüllü olduğunu belirdiği ve tüm mesulü kendisinin olduğuna dair kağıdı imzaladığı öğrenildi.

Solunum cihazına bağlı olarak yaşayan, Gülselime Akkuş ( 24 ) '' tek amacının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ı çok sevdiğini ve ölmeden önce bir kez olsun yüz yüze görüşmek istediğini'' belirtti.

Gebze de Cumhuriyet  Anadolu lisesinde oyunu 2189 numaralı sandıkta oyunu kullanandı. 

haber41

Son Güncelleme: 17.04.2017 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280