2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının Sona Ermesiyle birlikte özel kurslar, özel kolejler ve etüt merkezlerinden gelen kayıt telefonlarından artık velilere gına geldi. İnsanları bu kadar sıkboğaz etmenin ne anlamı var!

Merak etmeyin, kendi çocuğunda eksik gören veliler ihtiyaç duyduklarında havada karada sizi bulurlar. Nedir gün boyu telefonla zırt pırt vatandaşları rahatsız ediyorsunuz.

Yok, efendim çocuğunuzun karnesi nasıl?

Yok, efendim dersleri nasıl?

Yok, efendim not ortalaması nasıl?

Okulunuzdan memnun musunuz?

Pardon ama siz bu soruları hangi sıfatla soruyorsunuz!

Kimse kimsenin çocuğunu kendi anne ve babasından daha çok düşünemez. Şayet gün boyu insanları arayarak çocukların durumlarını sorarak gına getirenler madem bu kadar çok ince düşüncelisiniz, iyilik meleğisiniz çocukları yaz ayına özel ücretsiz kayıt edin de görelim sizin bizden çok çocuklarımıza olan düşkünlüğünüzü? Bırakın düşkünlük numaralarını bu işlerin sonu tamamen duygusaldır.

Kurs, özel kolej ve etüt merkezlerinde çalışanların eline telefon vererek gün boyu vatandaşı aratan yöneticiler siz bunca aradığınız öğrenci velilerinin numarasını nerden ve kimlerden alıyorsunuz? Kişisel verileri hukuka aykırı başkalarına vermek, yaymak, ya da ele geçirmek suçtur. Birde bu yetmezmiş gibi üstüne üslük insanlara telefonla, mesajla rahatsızlık vermekte ayrı bir suçtur.

Sesinizi bu kadar çok duyurmak istiyorsanız, pamuk ellerinizi cebinize atıp Radyo, Tv, Gazete, Dergi, Billboard, Araç giydirme vb. gibi kendinize reklamınızı yapacağınız uygun bir kanal seçiniz. İnsanları işleri güçleri arasında özel telefonlarından gün boyu gına getirircesine arayıp rahatsız ederek canından bezdirmeyiniz.

Kurs, özel kolej ve etüt merkezleri içinde vatandaşa rahatsızlık vermeden profesyonel olarak adabıyla yapanlara kesinlikle sözüm yok. Benim sözüm başta şahsım olmak üzere velilere rahatsızlık veren tatlı su kurnazları içindir. Ayrıca bana kimse başarılarını anlatmaya kalkmasın ben kimin başarılı olup olmadığını çok iyi biliyorum.

Bayram sonrası kaldığımız yerden devam etmek üzere Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar. Sağlık dolu, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz dileği ile bayramınız mübarek olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.