Bakan Soylu’ya sevgi gösterisi

Mersin programı kapsamında vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşların yanlarına gitti. Bir vatandaş Bakan Soylu’ya sarılıp iki yanağından öptü.

banner279
28 Mart 2017 Salı 20:18
Bakan Soylu’ya sevgi gösterisi

Mersin programı kapsamında vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşların yanlarına gitti. Bir vatandaş Bakan Soylu’ya sarılıp iki yanağından öptü.

Erdemli’de vatandaşlara hitap eden Soylu, "Benim ülkemi zenginleşmek, benim ülkemi hürriyetle buluşmak, benim ülkemi daha fazla özgürleştirmek kim istediyse, onun ayağın atılan engeller, çelmeler bizi yordu artık. Şunu net söylemek istiyorum, yıllardan beri bizi imtihana tabi tutuyorlar. Yıllardan beri bizi terbiye etmek istiyorlar" dedi.

7 Haziran’da hükümet kurulamayınca terör örgütünü destekleyici ve özerklik açıklamalarda bulunanların o günlerinden eser kalmadığını anlatan Soylu, "Nerede Muş’ta Varto da, bir taraftan Cizre’de, nerede Hakkari Yüksekova’da, bu ülkenin Güneydoğusu’nda ilçelerde. Madem o gün o kadar güçlüydün, o gün o kadar cesaretin vardı. Afrandan, tafrandan, fiyakandan geçilmiyordu. Hadi bakalım bugün özerklikte de alalım boyunun posunun ölçüsünü" diye konuştu.

Referandum konusuna da değinen Soylu, "Önünüze bir anayasa teklifi getirdik. Biz milletimizin ferasetine inanıyoruz. Artık güçlü hükümetler olsun, artık güçlü meclisler olsun, artık tarafsız ve bağımsız bir yargı olsun diye çalıştık, gayret gösterdik. Uzlaşarak, bir adım biz gittik, bir adım Milliyetçi Hareket Partisi geldi, ortada bir noktada uzlaştık. Bundan sonra güçlü bir meclis olacak, bir taraftan yasa yapacak, bir taraftan da hükümete çerçeve çizecek, bir taraftan da milletle hükümet arasında köprü kuracak. Herkes işini yapacak. Hükümet işini yapacak, yargı bağımsız ve tarafsız olacak. Herkes işini yapacak, öyle 2 bin dolarlık bir ülke değil hedefini 25 bin dolara bir şekilde indekslemiş oraya giden bir ülke" şeklinde konuştu.

Konuşması sonunda platformdan inerek vatandaşlarla tokalaşan Soylu’yu bir vatandaş başından tuttu ve yanaklarından öptü. Bir an şaşkınlık yaşayan Bakan Soylu, vatandaşlarla tokalaşmaya devam etti.

HABER 24

Son Güncelleme: 28.03.2017 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287