"Bir daha yaşanmaması için ne gerekiyorsa yapacağız"

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Aladağ’daki kız yurdunda 12 kişinin öldüğü yangına ilişkin, “Bir daha böyle bir acıyla karşılaşmamak için ders alacağız. Bir daha yaşanmaması için ne gerekiyorsa onu yapacağız” diye konuştu....

banner279
30 Kasım 2016 Çarşamba 15:28
"Bir daha yaşanmaması için ne gerekiyorsa yapacağız"

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Aladağ’daki kız yurdunda 12 kişinin öldüğü yangına ilişkin, “Bir daha böyle bir acıyla karşılaşmamak için ders alacağız. Bir daha yaşanmaması için ne gerekiyorsa onu yapacağız” diye konuştu.


Bakan Yılmaz, Adana’nın Aladağ ilçesinde, elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangında 10’u kız öğrenci, 2’si görevli 12 kişinin hayatını kaybettiği kız öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. İncelemelerinin ardından basın açıklaması yapan Bakan Yılmaz, “Bu olaydan ders çıkaracağız ki bir daha böyle bir acıyla karşılaşmayalım, evlatlarımızı kaybetmeyelim” dedi.Kız yurdunda yılda iki defa düzenli denetlemeler yapıldığını ve bir olumsuzluğa rastlanmadığını açıklayan Yılmaz, son denetimin haziran ayında yapıldığını kaydetti.

Son Güncelleme: 30.11.2016 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287