"Castro’yu hep anımsayacak ve unutturmayacağız"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Küba Devlet Başkanı Fidel Castro’nun ölümü dolayısıyla Ankara Büyükelçiliğini ziyaret ederek, taziye defterini imzaladı.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Küba Devlet Başkanı Fidel Castro’nun...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 12:35
"Castro’yu hep anımsayacak ve unutturmayacağız"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Küba Devlet Başkanı Fidel Castro’nun ölümü dolayısıyla Ankara Büyükelçiliğini ziyaret ederek, taziye defterini imzaladı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Küba Devlet Başkanı Fidel Castro’nun ölümü nedeniyle Küba’nın Ankara Büyükelçiliğini ziyaret etti. Castro’nun ölümü nedeniyle Ankara Büyükelçiliğinde açılan taziye defterini imzalayan Kılıçdaroğlu, Büyükelçi Alberto Gonzalez Casals’a taziyelerini bildirdi. Kılıçdaroğlu, taziye defterine şunları yazdı:
“Fidels Castro, tarih yazan lider. Halkının özgürlüğü ve bağımsızlığı için mücadele eden lider. Mustafa Kemal Atatürk’ü esin kaynağı olarak gören lider. Tarih onu unutmayacak. Bizler de hep anımsayacak ve unutturmayacağız. Onu saygıyla sonsuzluğa uğurluyoruz.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287