Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli’ye jest

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin twetlerini retweetledi. MHP lideri Bahçeli, Twitter hesabından “Millet iradesi tuttuğu demokrasi nöbetini Yenikapı’da finale taşıyacaktır. Ve...

banner279
03 Ağustos 2016 Çarşamba 21:04
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli’ye jest
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin twetlerini retweetledi.
MHP lideri Bahçeli, Twitter hesabından “Millet iradesi tuttuğu demokrasi nöbetini Yenikapı’da finale taşıyacaktır. Ve dosta güven, düşmana korku salacaktır. MHP Genel Başkanı olarak, aldığım davet uyarınca 7 Ağustos günü İstanbul Yenikapı’da milletimle birlikte olacağım. Hainlere ve hasım odaklara karşı Türkiye’nin safında duracak, 79 milyonu katılımcı devlet ve siyaset adamlarıyla birlikte kucaklayacağım” ifadelerinin yer aldığı tweeti paylaştı. Devlet Bahçel’nin paylaştığı tweetleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu bilinen @DT_Erdogan kullanıcı isimli hesap da retweetledi.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.09.2016 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287