Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehit kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün mezarı başında Kur’an okudu

Mardin’in Derik ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk defnedildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehidin mezarı başında Kur’an-ı Kerim okudu. Derik ilçesinde belediye başkanvekilliği...

banner279
12 Kasım 2016 Cumartesi 18:06
Mardin’in Derik ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk defnedildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehidin mezarı başında Kur’an-ı Kerim okudu.

Derik ilçesinde belediye başkanvekilliği görevi sırasında düzenlenen saldırıda şehit düşen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, baba ocağı Sakarya’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Kalaycı Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından kabristana götürülen şehit için dualar okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, mezarlıkta Kur’an-ı Kerim okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da eşlik etti. Şehit Kaymakamın cenazesi dua ve tekbirlerle defnedildi. Erdoğan, şehit kaymakamın defnedilmesinin ardından mezarlıktan ayrıldı.








Son Güncelleme: 15.11.2016 09:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü DOĞAN 2016-11-14 02:42:50

Allah rahmet eylesin yakınlarına başsağlığı dileriz. Böyle uğurlanmak her kula nasip olmaz bir tarafta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN diğer tarafta sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM MaşAllah Mekanı cennet olsun sayın valimizin.

Avatar
Mustafa 2016-11-14 02:40:05

Allah rahmet eylesin

Avatar
Murat SEFEROĞLU 2016-11-14 02:40:39

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

banner287