Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaralıları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği Beşiktaş’taki terör saldırısında yaralanan polisler saldırı anını anlattı. Bir polis amiri şarapnel parçasının telefonuna isabet etmesiyle hayatta kaldığını belirtti. Cumhurbaşkanı...

banner279
11 Aralık 2016 Pazar 20:39

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaret ettiği Beşiktaş’taki terör saldırısında yaralanan polisler saldırı anını anlattı.

Bir polis amiri şarapnel parçasının telefonuna isabet etmesiyle hayatta kaldığını belirtti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen terör saldırısında yaralananları hastanelerde ziyaret etti. Yaralılarla yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırı anını yaralılardan dinledi.Yaralı bir polis amiri şarapnel parçasının telefonuna isabet etmesiyle hayata tutunduğunu söyledi. Şarapnel parçası isabet eden telefonu inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yanında nişanlısı olan bir memura ise bir an önce evlenmesini söyledi. Bekar olan polis memurlarına da evlenmelerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralıların durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.
 

Son Güncelleme: 11.12.2016 21:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287