Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan"Bunlar sabah başka akşam başka"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun "Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitmeyeceğim’" dediğini hatırlatarak, "’Ben oraya gitmeyeceğim ’dedi malum zat sonra kuzu kuzu geldi. Çünkü ben geleceklerini biliyordum. Bunların bu sözleri geçerli değildir. Akşam başka sabah başka" dedi.

banner279
25 Mart 2017 Cumartesi 13:36
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan"Bunlar sabah başka akşam başka"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun "Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitmeyeceğim’" dediğini hatırlatarak, "’Ben oraya gitmeyeceğim ’dedi malum zat sonra kuzu kuzu geldi. Çünkü ben geleceklerini biliyordum. Bunların bu sözleri geçerli değildir. Akşam başka sabah başka" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 70 milyon TL’ye mal olan Antalya Büyükşehir Belediyesinin hizmet binasının açılışına katıldı. Açılışta konuşan Erdoğan, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başladığı inşaatı kendisinden sonra hangi zihniyete devretmek durumunda kalmıştı, daha sonra Antalyalı tekrar sayın Türel’e döndü ve yola nasıl devam etti, aslında bu Türkiye genelindeki hizmet anlayışının ne olduğunu ortaya koyuyor. Bunlar ortaya çıkıp konuşuyorlar ya, biz sizi eserlerinizle görüyoruz. Burda şimdi Ziya Paşa’yı nasıl hatırlamayayım, ne demiş ’Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri’. Eserle insanlara değer vermemiz gerekir. Biz sizi görüyoruz eserlerinizden tanıyoruz, dikili ağacınız yok ne konuşuyorsunuz" dedi.

"Bunlara 5 keçi verin kaybederek gelirler bu binayı kaybettikleri gibi" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , "Allah’tan erken dönüş oldu da ele alındı yapıldı, bu binanın hayırlı olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanlığı Külliyesini yaptık, demedik laf bırakmadılar gitmedikleri mahkeme kalmadı gittiler döndüler,’ ben oraya gitmeyeceğim ’dedi malum zat sonra kuzu kuzu geldi çünkü ben geleceklerini biliyordum. Bunların bu sözleri geçerli değildir. Akşam başka sabah başka" ifadelerini kaydetti.

"GENÇLERE PARLAMENTONUN YOLUNU KAPATMAYA ÇALIŞANLAR VAR"

Gençlere de seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Size parlamentonun yolunu kapatmak isteyenler var. Ne diyorlar ‘Çoluk çocuğa mı bırakacağız.’ Seçme yaşı 18, evlenme yaşı 18, ceza yaşı 18, seçilme yaşı 18 olunca ‘olmaz’ 18, 19, 20, 25’e kadar bütün gençlerimizi bu yarışın içinde görmek istiyoruz. Genç bir parlamentoya, dinamik bir parlamentoya ‘evet’ mi? Bu yarışta inşallah 16 nisan akşamı Türkiye’yi yeni bir milada taşıyacağız. Antalya’yı özelikle takip edeceğim" dedi.

Konuşmasında milli takımın, Finlandiya milli takımı karşısında aldığı galibiyeti de değerlendiren Erdoğan "Dün akşam Finlandiya’yı 2-0 yenmek suretiyle burada yeni bir umut kapısı açtık. Onlara da başarılar diliyorum" dedi.

"KÜÇÜK HİZMET BİNASINDAN ANTALYALILARIN İFTİHAR EDECEĞİ BİR ESER ORTAYA ÇIKTI"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise, resmi bir davette bulunmamalarına rağmen Cumhurbaşkanı görmek isteyenlerin alanı doldurduğunu söyledi.

Hizmet binasını yüzde 70 oranında ilk hizmet döneminde tamamladıklarını aktaran Türel, "Ancak biz görevden ayrıldıktan sonra Antalya’da hiçbir yere çivi çakılmadığı gibi bina da çürümeye terk edildi. Geldiğimizde betonlarda korozyon başlamıştı. Elektrik aksamı gitmişti. Göreve gelince bu binada çalışmaya başladık ve hizmete kazandırdık. Küçük hizmet binasından Antalyalıların iftihar edeceği bir eser ortaya çıktı. Antalya’da bu binayı en güzel hizmetler için kullanacağız" dedi.

Konuşmasının ardından Erdoğan, beraberindekilerle hizmet binasının açılış kurdelesini kesti. Erdoğan’ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da eşlik etti.

Erdoğan daha sonra kalabalığa santranç takımı ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Öte yandan, Erdoğan’ın gelişi öncesi belediye etrafında sıkı önlemi alınarak vatandaşların üstleri arandı.

Son Güncelleme: 25.03.2017 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287